Mededeling wedstrijdcommissie

Woensdag, 7 juni 2017

Nu de competitie 2 wedstrijden onderweg is hebben we als wedstrijdcommissie geevalueerd en een aantal wijzigingen/verbeteringen doorgevoerd.

De behaalde resultaten van de eerste 2 wedstrijden tellen gewoon mee voor de eindstand!
De resterende 4 wedstrijden zal er steeds om 7.30 uur aan de Harplaan door alle deelnemers geloot gaan worden. Het kan dus zijn dat je meerdere keren op dezelfde vijver komt te vissen. (let hier op bij het meenemen van de hengels!)
Voor de totaalstand zal dezelfde opzet als vorig jaar gehanteerd worden.
Het eindklassement zal worden opgemaakt door de resultaten van de 4 beste resultaten van de 6 wedstrijden te laten tellen.
Komende zaterdag 10 juni zal er dus geloot gaan worden. Iedereen dient daarvoor om 7.30 uur aan de Harplaan te komen. Kom op tijd!!!
De huidige nummers 1 van beide poules Rick en Sjon zullen niet tegen elkaar kunnen vissen omdat ze pouleleiders zijn en beide een vijver voor hun rekening nemen namens de organisatie (uitzetten, wegen).
Tot a.s. zaterdag 10 juni, namens de wedstrijdcommissie