Eindstand senioren competitie 2018

Dinsdag, 25 september 2018

Na 6 mooie competitiewedstrijden hebben we de eindstand opgemaakt!

Bekijk hier de uitslag!

Met 31 aanmeldingen zijn we begin dit jaar begonnen met onze competitie. 28 deelnemers hebben meegevist, waarvan uiteindelijk 24 deelnemers 4 wedstrijden of meer hebben meegevist en in de competitie meedoen.

De nieuwe opzet van dit jaar is goed bevallen. Mooie ruime stekken, verdeeld over drie vijvers. Een eerlijke loting en je wist van te voren op welke vijver je kwam te zitten.

Er is door de 24 competitiedeelnemers in totaal meer dan 1200 Kg vis gevangen. Dat is ongeveer 8,5 Kg per persoon, per wedstrijd! Hoogste gewicht in één wedstrijd was meer dan 46 kilo. Er zijn over de hele competitie slechts 7 'nul-vangers' geweest.

Het was een mooie competitie. Op 12 oktober houden we onze prijsuitreiking en zullen we deze toppers eens in het zonnetje zetten!

Met vriendelijke groeten,
De wedstrijdcommissie.