Stem op onze vereniging

Woensdag, 13 maart 2019

Ook in 2019 organiseert de Rabobank weer de Rabo Clubkas Campagne.

Klanten van de bank bepalen verdeling sponsorbedrag
Met de Rabo Clubkas Campagne verdelen klanten (vanaf 12 jaar) van de bank het jaarlijkse sponsorbedrag. Dit bedrag is voor 2019 vastgesteld op maar liefst € 150.000,-. Niet de bank, maar de klanten bepalen bij de Rabo Clubkas Campagne, door het uitbrengen van hun stem, welke vereniging of stichting een financiële bijdrage voor het realiseren van de clubdoelen verdient. De Rabo Clubkas Campagne geeft clubs hierbij de mogelijkheid om zichzelf te promoten en zichtbaar te maken.

Planning:
Onder voorbehoud van wijziging data houden wij onderstaande planning aan voor 2019:

11 maart tot en met 7 april: Campagne voeren
19 maart tot en met 7 april: Stemperiode door klanten van Rabobank Centraal Twente
Medio april: bekendmaking bedragen voor deelnemende clubs