" VERENIGINGSNIEUWS "

Vrijdag, 3 juli 2020

Update corona en sportvissen 1 juli - sport(visserij) mag weer volledig.

De Nederlandse regering heeft in haar persconferentie aangekondigd dat per 1 juli zowel alle binnen- als buitensporten zijn toegestaan. Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft bij contactsporten geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. Hierdoor zijn ook wedstrijden weer mogelijk.

Voor de hengelsportverenigingen betekent de versoepeling dat nagenoeg alle activiteiten vanaf 1 juli weer mogen.

-> Lees hier meer over corona en de gevolgen voor verenigingen

De jeugdafdeling en de wedstrijdcommissie van onze hengelsportvereniging hebben alsnog diverse hengelsport activiteiten georganiseerd.

Voor de jeugdafdeling:

3 competitiewedstrijden
2 snel viswedstrijden
3 praktijkdagen
Karper jeugdweekend

Voor de senioren:

6 competitiewedstrijden
1 losse wedstrijd
1 nacht viswedstrijd
1 gescheiden koppelwedstrijd
1 vakantiewedstrijd
2 snel viswedstrijden