Koppelwedstrijd Jeugd - Senior

Zondag 1 september is de jaarlijkse koppel jeugd - senior wedstrijd gevist. Onder grote belangstelling van ouders,omwonenden en vele anderen is de wedstrijd gevist door 12 koppels. Het totaal gewicht door deze koppels gevangen is 72 kilo 300 gram.

De wedstrijd werd mede mogelijk gemaakt door Voorhuis hengelsport Albergen (prijzen voor de jeugd) en de Zuivelhoeve Oldenzaal (attentie senior) waarvoor onze dank.

De jeugdcommissie kan terug kijken op een geslaagde wedstrijd, iedereen bedanken voor de aanwezigheid en getoonde belangstelling, vrijwilligers bedankt en tot volgend jaar.

De jeugdcommissie O.H.V.

Datum (en tijd) Zondag 01-09-2019 08:30 uur t/m zondag 01-09-2019 12:30 uur
Uiterlijke inschrijfdatum
Inschrijfgeld Lidmaatschap vereist
Plaats Oldenzaal
Hulsbekenkamp
Wedstrijd Nationaal
Water Zoet
Sportvisserijtype Witvissen

Junioren, kinderen

Koppelwedstrijd waarbij de jeugd de senioren uitnodigt om mee te vissen.
Inschrijven en loten uiterlijk een half uur voor aanvang wedstrijd.
Vissen met de vaste stok

Organisator(en) Oldenzaalse Hengelsport Vereniging